Το Ιατρείο Μας

Καλώς ήλθατε στο Full of Smiles,

στο οδοντιατρείο για παιδιά και εφήβους, προσαρμοσμένο στις ξεχωριστές ανάγκες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, με χαλαρωτικά, ευχάριστα χρώματα και διαμόρφωση.

Η παιδοδοντίατρος Χριστίνα Παυλίδου και η ομάδα της παρέχουν υψηλής ποιότητας οδοντιατρική πρόληψη και θεραπεία, ακολουθώντας διαρκώς τις νέες τεχνικές και χρησιμοποιώντας τόσο τα δοκιμασμένα όσο και νέα, πρωτοποριακά υλικά.

Με την πλούσια εμπειρία της από την επιτυχημένη, αποκλειστική ενασχόλησή της με τα παιδιά από το 1992, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο χτίσιμο μιας υγιούς και διαχρονικής σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στην ίδια, τα παιδιά και τους γονείς τους, προετοιμάζοντάς τα έτσι για μια καλή, μελλοντική σχέση και με τον οδοντίατρο αλλά και με τη στοματική τους υγεία.

Το όραμα και ο στόχος μας είναι συνεχώς η παροχή ποιοτικής οδοντιατρικής φροντίδας στα παιδιά, προσαρμοσμένης πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός από αυτά και της οικογένειάς τους. Με σεβασμό στο χρόνο που διαθέτει το κάθε παιδί αλλά και στους χρόνους που χρειάζεται προκειμένου να ανταπεξέλθει με τον πιο θετικό τρόπο στις απαιτήσεις της στοματικής του υγείας.