Τι Λένε Για Εμάς!

Οι κριτικές που μας έχουν κάνει οι ασθενείς μας στη Google.

“Αν δεν ήταν παιδοοδοντίατρος θα μπορούσε να είναι νηπιαγωγός. Εξαιρετική προσέγγιση στα παιδία! Σύγχρονη και ενημερωμένη ως γιατρός. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.”

Ειρήνη Παπαδόγιαννη

“Η Χριστινα Παυλίδου ειναι μακράν η πιο ικανή,ενημερωμένη,ευγενική και γοητευτική οδοντίατρος που έχουμε επισκεφθεί. Μακαρι να δεχόταν και μεγάλους! Ειναι πράγματι Πεντάστερη!”

MacKinnon Ariadne

“Την κυρία Παυλίδου την επέλεξαν προσωπικά τα παιδιά μου όταν ήταν 2,5 ετων και τους επισκέφθηκε στον παιδικό σταθμό που πήγαιναν τότε όπου έλεγξε τα δοντάκια όλων των παιδιών. Από τότε μέχρι τώρα που είναι 14,5 ετών συνεχίζουμε εκει φανατικά χωρίς δεύτερη σκέψη να πάμε αλλού. Είναι γλυκύτατη και άψογη επαγγελματίας. Την αγαπάμε πολύ!!!!”

Vicky Thanou

“Εξαιρετική γιατρός και επαγγελματίας. Πλήρως ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις στην ειδικότητά της και ιατρείο εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα. Πολύ επικοινωνιακή και φιλική με τα παιδιά, υπέροχο περιβάλλον!”

Μαρία Ξανθιώτου

“Πολυ ευχάριστο περιβάλλον και εξαιρετική χημεία της γιατρού με το παιδί”

Kosmas Panagiotaras

“Η Κυρία(το κ κεφαλαίο) Χριστίνα Παυλίδου, είναι άψογη τόσο σαν γιατρός όσο και σαν άνθρωπος. Η κριτική δεν είναι τυπική αλλά ουσιαστική. Την γράφει άνθρωπος δύσκολος, κατά γενική ομολογία, που την πλησίασε με «δύσκολο» τρόπο, κάνοντας της δύσκολες ερωτήσεις πάνω στη δουλειά της όπως πχ τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο της, με παράδειγμα τις συνθετικές ρητίνες σφραγισμάτων. Αφορμή αποτέλεσε και το γεγονός ότι είχα επισκεφθεί στο παρελθόν για εργασία ρουτίνας αλλά και συμβουλής, 2 παιδοοδοντιάτρους, οι οποίοι δεν με έπεισαν. Δεν ένιωσα ασφάλεια και την αίσθηση ότι προσφέρω το καλύτερο στα παιδιά μου. Μου απάντησε λοιπόν με λεπτομέρεια, χωρίς κανένα ενδοιασμό. Παρόλο που είμαι σίγουρος, άλλωστε μου το επιβεβαίωσε, ότι πότε άλλοτε δεν είχε δεχθεί τέτοιες ερωτήσεις, ήταν flexible,ένιωσε σιγουριά λόγω της ποιότητας της εργασίας της και απαντώντας μου με ευγένεια και επαγγελματισμό, με έκανε να νιώσω και εγώ ασφάλεια και με κέρδισε σαν άνθρωπο πρώτα από όλα και μετά σαν πελάτη. Της εμπιστεύομαι πλέον τα δοντάκια και των 2 μου γιων και μπαίνω σε χρονοβόρα, κοστοβόρα διαδικασία να μεταβώ στο ιατρείο της λόγω του ότι κατοικώ αρκετά μακριά από την πολυσύχναστη Γλυφάδα. Σημειώνω πως πληθώρα γιατρών (είχα φτιάξει ολόκληρη λίστα) αντιμετώπισαν τις ερωτήσεις μου επιφυλακτικά-τυπικά, άλλοι αμυντικά και άλλοι επιθετικά.. Δυστυχώς κάποιοι είχαν και άγνοια για σοβαρά θέματα που τους ρωτούσα…Για να είμαι ειλικρινής, υπήρξαν 2 ακόμα ανάλογες περιπτώσεις της κα Παυλίδου αλλά ήταν ακόμα πιο μακριά από την Γλυφάδα, οπότε την επέλεξα και ευτυχώς πήγαν και πηγαίνουν όλα καλά. Στο δια ταύτα, επικοινωνιακή, φιλική και γλυκύτατη με τα παιδιά. Άψογο αποτέλεσμα ακόμα και σε «δύσκολους» μικρούς ασθενείς, όπως είναι ο μικρός μου γιός. Συζητήσιμη και flexible με «δύσκολους» μπαμπάδες-πελάτες που ψάχνουν, τσεκάρουν διαρκώς και θέλουν ειλικρινείς απαντήσεις αλλά και ευγένεια, ώστε να υπάρχει αλληλοσεβασμός και κλίμα εμπιστοσύνης. Τιμολογιακά, κινείται στα πλαίσια της αγοράς. Τονίζω της συγκεκριμένης αγοράς διότι όλοι γνωρίζουμε ότι η αγορά τιμολογεί την κάθε εργασία με τους δικούς της όρους. Δεν είναι όλες οι εργασίες ίδιες, ούτε τιμολογούνται το ίδιο. Έτσι πρέπει να είναι, με απαράβατο όρο να τηρούνται οι ισορροπίες, αποκλείοντας φαινόμενα αισχροκέρδειας αλλά και εικονικών χαμηλών τιμών υπηρεσιών με κακό αποτέλεσμα που οδηγούν τελικά σε υψηλότερο κόστος και ταλαιπωρία. Ούτε πολύ ακριβά, ούτε πολύ φθηνά λοιπόν η κα Παυλίδου. Συμπερασματικά, συστήνεται σε γονείς που λατρεύουν τα παιδιά τους και θέλουν να τους προσφέρουν το καλύτερο.”

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ

Εξερευνήστε

Blog

Press Releases

Κριτικές

Επισκεφτείτε

Λαζαράκη 6, 16675 Γλυφάδα. Δίπλα από τη Δωδώνη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

210 8944733  693 2914090

Συνδεθείτε

Copyright © 2018 reSpark, All rights reserved