Η Παιδοδοντίατρος Χριστίνα Παυλίδου

Πώς ξεκίνησαν όλα…

“Πάει καιρός από τότε που θυμάμαι τους γονείς μου να με κυνηγούν για να πλύνω τα δόντια μου… Θυμάμαι πώς ένιωθα όποτε με πήγαιναν στον οδοντίατρο με εκείνη τη χαρακτηριστική μυρωδιά του γαρυφαλέλαιου, το θόρυβο του τροχού, και τα περίεργα εργαλεία… Εγώ αντιδρούσα και οι γονείς μου από δίπλα προσπαθούσαν να με καθησυχάσουν λέγοντάς μου ότι είναι για το καλό μου.  «Αν υπάρχει άλλος τρόπος να γιατρέψουμε τα δόντια σου, να μας το πεις να το κάνουμε ευχαρίστως» μου έλεγε η μητέρα μου αυστηρά και τρυφερά, κάθε φορά που γκρίνιαζα. «Θα τον βρω και θα σας το πω» θυμάμαι να της λέω πολλές φορές με ένα απίστευτο παιδικό πείσμα.

 

Κάπως έτσι άρχισε το ταξίδι μου στον κόσμο της παιδοδοντιατρικής.”

Ήθος & Αρχές

Ως μητέρα 2 παιδιών, θέλω να τους δίνω πάντα το καλύτερο.  Ξέρω πως είναι όταν τα παιδιά μου δεν έχουν καλή εμπειρία κάπου. Για αυτό και στη δουλειά μου πάντα προσπαθώ να προσφέρω την ποιότητα υπηρεσιών που θα ήθελα να έχουν εκείνα. 

Πρωταρχικός στόχος μου είναι οι μικροί μου ασθενείς να φεύγουν από το ιατρείο με χαμόγελα και να περιμένουν την επόμενή τους επίσκεψη στο οδοντιατρείο με ανυπομονησία. 

Για αυτό και όλη η εμπειρία που προσφέρουμε στον χώρο μας περιστρέφεται γύρω από αυτή την αρχή.

Λίγα πράγματα για εμένα… (Και τι σημαίνουν για εσάς)

Ποιότητα Σπουδών.

Φοίτησα στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών από το 1983 ως το 1988 και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Παιδοδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Paris VII στο Παρίσι, όπου και εργάστηκα απο το 1988 μέχρι το 1992.

 

Εμπειρία.

Από το 1992 μέχρι σήμερα ασχολούμαι αποκλειστικά με την Οδοντιατρική για παιδιά και εφήβους στο οδοντιατρειο μου στη Γλυφαδα.

 

Συνεχής μάθηση και βελτίωση.

Ενημερώνομαι διαρκώς από πανελλήνια και παγκόσμια οδοντιατρικά συνέδρια με σκοπό να προσφέρω καλύτερες υπηρεσίες με τον ιδανικό τρόπο και τα πιο φιλικά προς τον ασθενή υλικά.

 

Ενεργή στην κοινότητα.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής από το 2014.

Τα Σχόλια Σας, Η Μεγαλύτερη Μας Ανταμοιβή!

“Εξαιρετική γιατρός και επαγγελματίας. Πλήρως ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις στην ειδικότητά της και ιατρείο εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα. Πολύ επικοινωνιακή και φιλική με τα παιδιά, υπέροχο περιβάλλον!”

Μαρία Ξανθιώτου

“Η Χριστινα Παυλίδου ειναι μακράν η πιο ικανή,ενημερωμένη,ευγενική και γοητευτική οδοντίατρος που έχουμε επισκεφθεί. Μακαρι να δεχόταν και μεγάλους! Ειναι πράγματι Πεντάστερη!”

MacKinnon Ariadne

“Πολυ ευχάριστο περιβάλλον και εξαιρετική χημεία της γιατρού με το παιδί”

Kosmas Panagiotaras

Διαβάστε περισσότερες κριτικές εδώ.

Εξερευνήστε

Blog

Press Releases

Κριτικές

Επισκεφτείτε

Λαζαράκη 6, 16675 Γλυφάδα. Δίπλα από τη Δωδώνη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

210 8944733  693 2914090

Συνδεθείτε

Copyright © 2018 reSpark, All rights reserved