οδοντιατρος

Τι λένε για την Χριστίνα Παυλίδου

 • "Αν δεν ήταν παιδοοδοντίατρος θα μπορούσε να είναι νηπιαγωγός. Εξαιρετική προσέγγιση στα παιδία! Σύγχρονη και ενημερωμένη ως γιατρός. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα."
  Ειρήνη Παπαδόγιαννη
  Google Reviews
 • "...Στο δια ταύτα, επικοινωνιακή, φιλική και γλυκύτατη με τα παιδιά. Άψογο αποτέλεσμα ακόμα και σε «δύσκολους» μικρούς ασθενείς, όπως είναι ο μικρός μου γιός. Συζητήσιμη και flexible με «δύσκολους» μπαμπάδες-πελάτες που ψάχνουν, τσεκάρουν διαρκώς και θέλουν ειλικρινείς απαντήσεις αλλά και ευγένεια, ώστε να υπάρχει αλληλοσεβασμός και κλίμα εμπιστοσύνης…"
  ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ
  Google Reviews
 • "Την κυρία Παυλίδου την επέλεξαν προσωπικά τα παιδιά μου όταν ήταν 2,5 ετων και τους επισκέφθηκε στον παιδικό σταθμό που πήγαιναν τότε όπου έλεγξε τα δοντάκια όλων των παιδιών. Από τότε μέχρι τώρα που είναι 14,5 ετών συνεχίζουμε εκει φανατικά χωρίς δεύτερη σκέψη να πάμε αλλού. Είναι γλυκύτατη και άψογη επαγγελματίας. Την αγαπάμε πολύ!!!!"
  Vicky Thanou
  Google Reviews
 • "Η κυρία Παυλίδου είναι μοναδική γιατρός και μοναδικός άνθρωπος.Τα παιδιά μου πηγαίνουν πλέον με χαρά στον οδοντίατρο αφού έχει καταφέρει να τους κερδίσει την εμπιστοσύνη!"
  Αrtemis Χirogianni
  Google Reviews
 • "Εξαιρετική γιατρός και επαγγελματίας. Πλήρως ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις στην ειδικότητά της και ιατρείο εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα. Πολύ επικοινωνιακή και φιλική με τα παιδιά, υπέροχο περιβάλλον!"
  Μαρία Ξανθιώτου
  Google Reviews
 • "Η κ. Χριστίνα είναι μια εξαιρετική γιατρός και ένας υπέροχος και ευγενικός άνθρωπος. Έχει μοναδικό ταλέντο να κάνει τα παιδιά να νιώθουν άνετα και ευχάριστα. Το περιβάλλον του ιατρείου είναι πολύ φωτεινό και χαρούμενο. Ευχαριστούμε πολύ όλη την υπέροχη ομάδα!"
  Maria Iakovidou
  Google Reviews
 • "Η Χριστίνα είναι εξαιρετική οδοντίατρος και πολύ φιλική. Τα διδυμακια μου την λατρεύουν και δεν αγχώνονται ποτέ με τις επισκέψεις στο ιατρείο που είναι ενας υπέροχος χώρος και τα παιδιά νιώθουν πολύ άνετα. Χριστινουλα ευχαριστούμε!!! "
  Sopnik Sopnik
  Google Reviews
 • "Είμαι ασθενής εδώ και 12 χρόνια, θα πρότεινα την κ.Παυλίδου ανεπιφύλακτα σε παιδιά όλων των ηλικιών, πραγματικά πολύ καλή γιατρός και ακόμα καλύτερη άνθρωπος!"
  Στέλιος Διακουμάκος
  Google Reviews
 • "Εξαιρετική επαγγελματίας! Τα παιδιά μου θέλουν να πηγαίνουν μονο στην κα.Χριστίνα, σε κανέναν άλλον ιατρό. Είναι ήρεμη, γλυκιά και επικοινωνιακή μαζί τους. Τρία χρόνια τώρα την εμπιστευόμαστε!"
  Christina S.
  Google Reviews

Χαρίστε στα παιδιά σας
το χαμόγελο τους αξίζει.

Κλειστε ραντεβου