οδοντιατρος

Τι λένε για την Χριστίνα Παυλίδου

 • "Αν δεν ήταν παιδοοδοντίατρος θα μπορούσε να είναι νηπιαγωγός. Εξαιρετική προσέγγιση στα παιδία! Σύγχρονη και ενημερωμένη ως γιατρός. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα."
  Ειρήνη Παπαδόγιαννη
  Google Reviews
 • "...Στο δια ταύτα, επικοινωνιακή, φιλική και γλυκύτατη με τα παιδιά. Άψογο αποτέλεσμα ακόμα και σε «δύσκολους» μικρούς ασθενείς, όπως είναι ο μικρός μου γιός. Συζητήσιμη και flexible με «δύσκολους» μπαμπάδες-πελάτες που ψάχνουν, τσεκάρουν διαρκώς και θέλουν ειλικρινείς απαντήσεις αλλά και ευγένεια, ώστε να υπάρχει αλληλοσεβασμός και κλίμα εμπιστοσύνης…"
  ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ
  Google Reviews
 • "Την κυρία Παυλίδου την επέλεξαν προσωπικά τα παιδιά μου όταν ήταν 2,5 ετων και τους επισκέφθηκε στον παιδικό σταθμό που πήγαιναν τότε όπου έλεγξε τα δοντάκια όλων των παιδιών. Από τότε μέχρι τώρα που είναι 14,5 ετών συνεχίζουμε εκει φανατικά χωρίς δεύτερη σκέψη να πάμε αλλού. Είναι γλυκύτατη και άψογη επαγγελματίας. Την αγαπάμε πολύ!!!!"
  Vicky Thanou
  Google Reviews
 • "Η κυρία Παυλίδου είναι μοναδική γιατρός και μοναδικός άνθρωπος.Τα παιδιά μου πηγαίνουν πλέον με χαρά στον οδοντίατρο αφού έχει καταφέρει να τους κερδίσει την εμπιστοσύνη!"
  Αrtemis Χirogianni
  Google Reviews
 • "Εξαιρετική γιατρός και επαγγελματίας. Πλήρως ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις στην ειδικότητά της και ιατρείο εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα. Πολύ επικοινωνιακή και φιλική με τα παιδιά, υπέροχο περιβάλλον!"
  Μαρία Ξανθιώτου
  Google Reviews

Χαρίστε στα παιδιά σας
το χαμόγελο τους αξίζει.

Κλειστε ραντεβου